Tanta Loes

 

Een perfecte combinatie van nieuwe zakelijkheid en ontspanning.
Gedurfde architectuur, verrassend design en een adembenemend uitzicht over rivier de Rijn en de Skyline van Rhenen.

 

Onze keuken is elke dag geopend van 11.00 uur tot 21.30 uur

 

Gratis WIFI

In het Lounge restaurant kunt u zeven dagen per week genieten van heerlijke lunch- en dinergerechten in een professionele omgeving met een informele en gastvrije ambiance. Door de glazen gevel heeft u vanuit het restaurant een uniek uitzicht. Ideaal voor een uitstekend verzorgde maaltijd met uw (zaken)partner, een borrel met uw bedrijf of een bijeenkomst met vrienden. Bij mooi weer wordt er op het terras geserveerd.

De inrichting is vernieuwend en het meubilair comfortabel. De bar is uitstekend geschikt om vooraf een aperitief of naderhand een digestief te gebruiken.

 

Onze bar, restaurant en terras zijn niet toegankelijk voor honden.

De deelname voor een vergadering, training of andere bijeenkomst heeft niet alleen met de personen te maken die hieraan deelnemen. Ook de entourage en de gehele uitstraling van de locatie kunnen hier een positieve invloed op hebben.

Dat is zeker terug te zien in onze twee zalen op de 1ste etage. Deze 2 zalen beschikken over een mooie, luxe omgeving ,moderne faciliteiten en prettige service.

Voor vergaderingen, private dining, bruiloften en andere besloten bijeenkomsten tot 150 personen beschikt tanteloes op de eerste verdieping over twee sfeervolle ruimten. Bij deze etage hoort een een groot “prive” terras en er is eveneens een prachtig uitzicht over de rivier. Het terras kunnen we op aanvraag overkappen.

 

Tanteloes is een officiële trouwlocatie van de gemeente Rhenen.

Bij ons heeft u de mogelijkheid uw huwelijksvoltrekking of partnerschapregistratie te laten plaatsvinden in één van de zalen of zelfs op het terras met een adembenemend uitzicht.

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij tanteloes.

 

Tante Loes

Veerplein 1
3911 TN Rhenen
Tel.: 0317 616161
www.tanteloes.com