‘t Gastland sport- en recreatiecentrum 

 

Lente, zomer, herfst of winter: het hele jaar door genieten jong en oud van de gastvrijheid van sport- en recreatiecentrum ‘t Gastland. Een eigentijds sportcentrum met vele voorzieningen. In ons sport- en recreatiecentrum is een zwembad ondergebracht waar een wedstrijdbad, een instructiebad en twee zonnebanken zijn. Naast het zwembad is er ook een professioneel fitnesscentrum, sauna, sporthal, wedstrijd bowlingbanen, Hollandse kegelbanen, fysiotherapiepraktijk en sportcafé. Voor sport en ontspanning moet u dus in sport- en recreatiecentrum ‘t Gastland zijn.
 
 
Family Fitness Rhenen

is een klein gezellig fitnesscentrum dat veel mogelijkheden biedt om lekker te bewegen en te ontspannen voor het hele gezin. Enthousiaste en gediplomeerde instructeurs begeleiden onze groepsactiviteiten en (individuele) trainingsprogramma’s.
Bij ons heeft iedere klant een naam en een gezicht. U bent beslist geen nummer. Jong of oud, vrouw of man, dik of dun, getraind of ongetraind…iedereen kan bij ons terecht.
Op ons programma staan zowel pittige, prestatie gerichte activiteiten, als ontspanning voor Body en Mind. Naast gevarieerde groepslessen op muziek kunt u met uw fitness lidmaatschap ook gebruik maken van ons zwembad. Lekker afkoelen in het zwembad of actief deelnemen aan de aqualessen.

 

 

Zwembad

Sport en recreatie centrum ‘t Gastland beschikt over veel verschillende faciliteiten. Eén van deze faciliteiten is een zwembad.
Dit zwembad wordt voor verschillende doeleinde gebruikt, zoals voor het zwem A-B-C, recreatief zwemmen en verschillende verenigings activiteiten.

 

`t Gastland AMF Bowling en Kegelbanen

heeft 4 volautomatische AMF bowlingbanen met Steltronic computerscore en twee Hollandse kegelbanen. Het bowlen op 1 baan is voor maximaal 7 peronen. Voor de kinderen tot 12 jaar zijn er speciale kinderballen aanwezig. Bij alle kinderen tot 12 jaar worden de goten automatisch voorzien van bumpers.

Tijdens het bowlen is een consumptie verplicht!
Voor reservering en beschikbaarheid gaarne telefonisch contact opnemen tussen 15.00–23.00 uur!

 

Sport en recreatiecentrum ‘t Gastland

Groeneweg 58
3911 PG Rhenen
Telefoon: 0317-614633
Fax: 0317-616445
www.hetgastland.nl

 

gastland_entree