Somatic Sport

 

biedt u een diversiteit aan fitness programma’s en gerichte fysiotherapeutische behandelingen. Als voorbeeld ziet u hier 2 soorten conditietrainingen van de vele die op onze website beschreven staan.

 

Fitness

Fitnesstraining is altijd individueel. Al uw trainingswensen (zoals conditie, vetverbranding, krachttraining, balans, specifieke training, revalidatietraining) worden verwerkt in een persoonlijk trainingsschema.
U kiest zelf wanneer u komt trainen. Somatic kent ruime openingstijden. De trainers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en/of uw schema aan te passen.
Voor de senioren onder u is er een specifieke les. Deze les wordt afgesloten met een serie rek- en strekoefeningen.
Ook voor de jeugd zijn er speciale fitnesslessen, zie site voor meer informatie.

Power Walking

Met Power Walking kun je de wandelbeweging gebruiken als wekelijkse sportactiviteit. Wandelen is een prima beweging om je lijf in een goede conditie te houden. Wandelen in groepsverband door het prachtige stuk bos rondom ons sportcentrum kan op die manier een prima sportalternatief zijn.
Voorafgaand aan de les kun je desgewenst 30 minuten aan spierversteviging werken. In deze les worden gewichtjes, dynabands, de fitball en de mat gebruikt om de oefeningen intensief te maken.

 

Voor de adressen in Amerongen, Doorn, Cothen, Driebergen en Leersum
www.sport.somatic.nl/  onder contact