Recreatiepark Het Rosarium

 

Recreatiepark Het Rosarium (opgericht in 1967) dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II, die van 1919 tot aan zijn dood in 1941 in Doorn gewoond heeft. Veel van de coniferen en rhododendrons, die het park nu zijn intieme sfeer geven, zijn nog door ‘s keizers handen geplant!

 

Midgetgolf en ander amusement

In deze fraaie keizerlijke natuur vindt u onze mooi aangelegde 18 holes midgetgolfbaan.
Verder is er een jeu de boulesbaan, trampolines, een trapskelterbaan en andere spelvoorzieningen voor jong en oud.
Kleine speeltuin (gratis), met: schommels, speeltoren met klimnet en wipwap.

 

Feesten en Partijen

Een trouwdag, een familie- of vriendendag, een bedrijfsfeest………. Recreatiepark het Rosarium is de locatie bij uitstek.
Met alle spelvoorzieningen en arrangementen van buffet tot barbecue, biedt ons park uitgelezen mogelijkheden voor een onvergetelijk feest!
Ook voor kinderfeestjes bieden wij diverse arrangementen.

 

Trapkarren

Erg populair zijn de trapkarren: leuke eigentijdse, door spierkracht voortbewogen, fietsen voor het hele gezin (van 2 tot 6 personen).
Aan de hand van gedetailleerde routebeschrijvingen worden hiermee tochten gemaakt in de omgeving.
U kunt kiezen voor de route van 1, 1½, 2 of 2½ uur of een puzzeltocht met vragen (ca. 1½ uur).
Vooral de KASTELENTOCHT is dankzij de uitvoerige uitleg zeer de moeite waard.

 

Kickbike-steps


Steppen op de Utrechtse Heuvelrug is; verbaasde blikken, een gezond gevoel, teambuilding en veel plezier voor jong en oud.
Op zoek naar een sportieve, orginele en leuke activiteit? Dan is steppen op onze kickbikes echt iets voor u!
De kickbike steps geven een geheel nieuwe dimensie aan het woord “steppen”. Ze zijn comfortabel en vederlicht, snel en voor iedereen eenvoudig te bedienen en zijn daarmee een ideaal vervoersmiddel om de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken.
Wij bieden u diverse routes aan, o.a. “Citytrip Doorn”, maar u kunt natuurlijk ook steppen op eigen gelegenheid.

 

Kinderfeestjes


Wat is er nu leuker dan met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag te vieren in ons recreatiepark? Niets toch zeker! Wij gaan er vanuit dat de kinderen het leuk vinden om zoveel mogelijk lekker buiten te ravotten. Tegen gereduceerde tarieven zijn verschillende aantrekkelijke arrangementen samengesteld, waaruit de ouders een passende keus kunnen maken. Zo kunnen de kinderen o.a. onbeperkt in de trapskelters “racen”, op de trampolines hun kunsten vertonen en zich bekwamen in het midgetgolf spel. Met een drankje en cake versieren of frites en een ijsje is het feestje compleet en hebben de kinderen een eindeloze middag!
Bent u op zoek naar een sportief en origineel kinderarrangement kies dan voor onze gebruiksvriendelijke kickbike-steps. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen o.b.v. een volwassene een leuke route rijden in het bos. Wij bieden div. arrangementen.

 

Barbecues, buffetten etc.


Voor familie- en bedrijfsfeesten biedt het park, met alle spelvoorzieningen, uitgelezen mogelijkheden voor een onvergetelijk feest.
Heel bekend zijn de barbecues. Maar ook andere “toppers” zoals een heerlijke lunch of een smakelijk koud/warm buffet zijn zeer populair. Naast zo’n werkelijk zeer volledige maaltijd met “alles erop en eraan”, hebben de gasten het ongelimiteerde en vrije gebruik van alle spelvoorzieningen in het park.
Zo’n ongedwongen feest, waarbij iedereen gezellig bezig is, is altijd weer een complete happening, vol activiteiten en plezier. En aan de kinderen in het gezelschap heeft men op die dag geen kind!

 

Recreatiepark “Het Rosarium”
 Doorn

Molenweg 4, 
3941 PT Doorn

Postadres: Postbus 230,
 3940 AE  Doorn

Fax: 0343-413405

Tel.: 0343-413773

Email: info@rosarium.nl

www.rosarium.nl