Old Harry’s Antiek en Brocante

 

Wij, Harry & Rieneke, zijn sinds 1998 met onze winkel gevestigd in Driebergen op de Diederichslaan 15. Onze jacht naar oude, nostalgische sfeermakers begint echter veel eerder, want al in 1970 is het allemaal begonnen in een oude schuur.

 

Wat bij zovelen begon als een hobby, is ook bij ons uitgegroeid tot wat we nu hebben, een gezellige sfeervolle, landelijk antiek en brocante winkel met veel meubelen, lampen, ( wo. kroonluchters, plafonnires, wandlampen), rariteiten, serviezen etc.

Wat echter nog steeds is gebleven is het enthousiasme waarmee we onze meubelen verzamelen en zonodig restaureren. Met grote regelmaat gaan wij in buurlanden als Belgi, Engeland en Frankrijk op zoek naar antiek en curiosa om ons assortiment compleet te houden.

Soms leidt dat ertoe dat we te weinig ruimte hebben in de winkel om met name alle kasten te kunnen tonen. Daarom hebben wij nog een magazijn waar we altijd rond de 30 kasten op voorraad hebben. En nooit twee kasten zijn gelijk, dus als u bij ons een kast koopt, dan is de kans dat u deze nog ergens anders tegenkomt wel heel erg klein.

Op onze site bieden wij u een overzicht van ons assortiment en we nodigen u van harte uit om eens rond te snuffelen. Indien u meer informatie wilt hebben over een bepaald product, laat het ons dan weten. U kunt hiervoor ons formulier gebruiken.
Openingstijden:
van Dinsdag t/m vrijdag van 9.30-17.30u en zaterdag van 9.30u tot 16.00u buiten de openings tijden op afspraak

 

Old Harry’s Landelijk antiek en Brocante

Diederichslaan 15
3971 PA Driebergen

Tel. 0343 – 533 980
Mob. 06-55102929
info@oldharrys.nl
www.oldharrys.nl