Bed and Breakfast op Landgoed Zuylestein

 

Altijd al willen logeren op een Landgoed in een monumentaal pand? Uw verblijf zal hier een onvergetelijke ervaring zijn. Op de rand van Amerongen en Leersum ligt dit landhuis gebouwd in de Renaissancestijl. U bent van harte welkom in een van de 4 kamers van het prachtig gerestaureerde poortgebouw. Met in de omgeving de plaatsen Amerongen en Wijk bij Duurstede, etc. is hier de ideale vakantie voor wandel- en fietsliefhebbers.

 

Onlangs zijn er op het lommerrijke Landgoed Zuylestein twee geheel nieuwe wandelroutes in gebruik genomen. Mede door de opening van deze nieuwe wandelpaden is het mogelijk geworden om te komen tot een betere bescherming van de waardevolle flora en fauna die aanwezig is op diverse plaatsen op het uitgestrekte landgoed.

 

In het informatiecentrum kan de bezoeker alle mogelijke informatie krijgen over fietstochten die o.a. rond het landgoed georganiseerd worden. In het kader van het jaar van het kasteel zijn er door Utrecht, Toerisme en Recreatie 5 fraai uitgevoerde fietsroutes gepubliceerd, te weten:

1. Fietsen langs Kersen en Kastelen.
(Met torens, bloesems en boerenwinkels)

2. Vorstelijke fietsen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug.
(Met heuvels, bos, heide en weide)

3. De verdwenen kastelen fietstocht.
(Met sprookjeskasteel en een Hollands oergevoel)

4. Fietsen langs de rijke erfenis van de Gouden Eeuw.
(Met landhuizen, theekoepels en prieeltjes)

5. Boeren, burgers en buitenhuizen.
(Met paleizen, bospaden en Oranjegevoel)

Meer info op de website.

 

Landgoed Zuylestein Poortgebouw

Rijksstraatweg 7-9Zuylenst_Wapen
3956 CH  Leersum
info@landgoed-zuylestein.nl
www.landgoed-zuylestein.nl