Landgoed Zonheuvel

 

De Zonheuvel is een heuvel in de gemeente Utrechtse Heuvelrug in de Nederlandse provincie Utrecht. De heuvel ligt ten noorden van Doorn en ten zuidwesten van Maarn en maakt deel uit van de stuwwal Utrechtse Heuvelrug. In het noordwesten ligt de Maarnse Berg, in het zuiden de Sint-Helenaheuvel en in het zuidoosten ligt de Doornse Kaap. De heuvel is op het hoogste punt ongeveer 46,4 meter hoog.
Arrangementen, Lastminutes en Aanbiedingen van Landgoed Zonheuvel in Doorn -Utrecht

 

Hieronder treft u onze lastminutes, aanbiedingen en arrangementen aan. Voor alle arrangementen geldt op basis van beschikbaarheid met name wanneer er externe activiteiten geboekt moeten worden. Het hotel behoudt zich het recht dan voor wanneer externe partij niet kan om een passend alternatief te boeken.

Regelmatig vindt u onze aanbiedingen voor tijdens de feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren en Moederdag. Leuke familie brunches, een luxe kasteel high tea of een bbq op ons vernieuwde terras.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon op basis van 2 gasten per kamer. De eenpersoonstoeslag staat apart vermeld.

 

Boek nu uw arrangement naar keuze bij Hotel Landgoed Zonheuvel!

 

Trouwen op een kasteel – Maarten Maartenhuis een ideale trouwlocatie in Utrecht

Het Maarten Maartenshuis is een officiële trouwlocatie van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en biedt u een unieke en bijzondere sfeer. Dit houdt in dat u in onze authentieke stijlzalen het wettelijk huwelijk kunt laten voltrekken. De stijlzalen bieden zitgelegenheid voor 60 gasten en door middel van statafels kunnen er nog eens ruim 40 extra gasten de huwelijksplechtigheid bijwonen.

Voor de trouwopstelling zijn er vele mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Daarnaast is het een prachtige cateringlocatie voor uw trouwdag of zakelijke bijeenkomst.
Stijlvolle salons De drie stijlvolle salons van het Maarten Maartenshuis vormen een fraaie ambiance voor uw bruiloft of receptie. De stijlzalen verkeren nog in originele staat en ademen een unieke sfeer. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van het uitnodigende gazon voor het landhuis.

 

Voor vergaderen in Utrecht heeft u bij ons de keuze uit de volgende mogelijkheden

Het Paviljoengebouw met de hotelkamers herbergt een congreszaal en meerdere functionele vergaderzalen voor bijeenkomsten van diverse aard en grootte. In het kasteelachtige Maarten Maartenshuis vindt u een aantal vergaderruimtes die in de originele staat bewaard zijn gebleven. Als u wilt vergaderen in Utrecht in een stijlvolle omgeving, dan zijn deze zalen een zeer goede keus.
In het Koetshuis vindt u acht zalen, waar u kunt vergaderen. Tevens kunt u hier gebruik maken van diverse kleinere vergaderkamers.
Voor vergaderen onafhankelijk van het hotel of de andere gebouwen, raden wij u het gebruik aan van het midden in het bos gelegen Chalet. Alle zalen hebben daglicht en zijn standaard uitgerust met een flip over, whiteboard en een trainingskoffer.

 

Contact opnemen met Landgoed Zonheuvel in Doorn Utrecht

 

 

Landgoed Zonheuvel Hotel & Conferentiecentrum

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
Tel: 0343 47 35 00
Fax: 0343 47 35 99
www.landgoedzonheuvel.nl