Landgoed Kraaybeekerhof,

 

voedsel voor lichaam en geest. Onze academie biedt opleidingen, cursussen en workshops aan waar het gaat om bewustzijn over aarde, voeding en gezondheid. Landgoed Kraaybeekerhof is ook inspirerend voor opleidingen en trainingen van buitenaf zoals te vinden onder ’trainingen’.

 

Restaurant Kraaybeekerhof!

Het restaurant is landelijk gelegen in het oude koetshuis van Kraaybeekerhof en biedt uitzicht over het prachtige landgoed. Midden in Driebergen-Rijssenburg als onderdeel van de Stichtse Lustwarande is landgoed Kraaybeekerhof een oase van rust.

Vanuit de open keuken worden voor u de meest (h)eerlijke gerechten bereid. Diverse sfeervolle zalen zijn beschikbaar voor groepen.

In de zomermaanden is het heerlijk toeven aan het lommerrijke terras aan de vijver. ‘De oogst van de dag’, bestaande uit kruiden, groenten en fruit zijn de basis voor het dagelijks wisselende diner.

Het restaurant is landelijk gelegen in het oude koetshuis van Kraaybeekerhof en biedt uitzicht over het prachtige landgoed. Midden in Driebergen-Rijssenburg als onderdeel van de Stichtse Lustwarande is landgoed Kraaybeekerhof een oase van rust.

Vanuit de open keuken worden voor u de meest (h)eerlijke gerechten bereid. Diverse sfeervolle zalen zijn beschikbaar voor groepen. In de zomermaanden is het heerlijk toeven aan het lommerrijke terras aan de vijver.

‘De oogst van de dag’, bestaande uit kruiden, groenten en fruit zijn de basis voor het dagelijks wisselende lunch & diner proeverij.

 

Lunch Kraaybeekerhof

Proef de tuin, ervaar de seizoenen. Biologisch- dynamisch landgoed Kraaybeekerhof biedt een grote diversiteit aan smaakvolle groenten. De koks verwerken deze heerlijke producten tot dagverse gerechten. U kunt zowel a la carte bestellen als kiezen voor onze wisselende salade, soep en proeverij.

 

Sfeervol Kraaybeekerhof

Feesten op Landgoed Kraaybeekerhof
Landgoed Kraaybeekerhof biedt uitstekende mogelijkheden voor een feest of een exclusieve receptie; zoals uw bedrijfsfeest, huwelijksfeest, verjaardag, bruiloft of jubileum.
Elk feest is een unieke gebeurtenis en daarom is het van belang dat deze geheel voldoet aan uw wensen. We nemen graag de mogelijkheden persoonlijk met u door. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Diverse sfeervolle zalen kunnen plaats bieden aan uw feest. In sommige gevallen is het mogelijk het restaurant exclusief af te huren.
Ook organiseren wij graag samen met u een actieve break, zo kunt u kiezen voor een interessante rondleiding door de tuinen of zelf de tuin bewerken onder leiding van de tuinman. Ook verzorgen wij graag uw wijn– of kaasproeverij. Neemt u contact met ons op voor meer informatie en een arrangement op maat.
Graag denken wij met u mee en stellen we een buffet, walking dinner, barbecue of diner op maat samen!

 

Kraaybeekerhof Gastronomie

Diederichslaan 25 a
3971 PA Driebergen
Tel. (0343) 53 38 85
fax. (0343) 53 37 52

www.kraaybeekerhof.nl/