Laco Sportcentrum

 

Zwemmen

Of je nu gaat zwemmen om in conditie te blijven, om af te vallen, voor je gezondheid, of gewoon voor de gezelligheid. Er is bij Laco altijd wel een programma dat is afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

 

Voor ieder wat wils 
Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er Laco Knuffelzwemmen. En samen met hun vriend Krokobill leren kinderen vanaf 4 jaar zwemmen met het Laco Zwem ABC. Ook kun je banenzwemmen, recreatief zwemmen, familiezwemmen, seniorenzwemmen, aquasporten en nog veel meer. Laco heeft ook negen buitenbaden.

 

Fitness

Of je nu jong bent of al wat ouder, licht- of zwaargewicht, gezond of geblesseerd. Als je wilt werken aan je lichaam, kies je voor fitness bij een van de 19 Laco fitness-accommodaties. Bij fitness volg je een programma dat speciaal is afgestemd op jouw fysieke mogelijkheden. Je kunt fitnessen om je conditie te verbeteren, om af te vallen, je spierkracht te versterken of om te revalideren. Onze professionele instructeurs helpen je je doelen te realiseren
Gratis gebruik van BellyAttack®
Vind je het prettig om in je eentje te sporten op tijden dat het jou uitkomt? Dan kies je voor vrije individuele fitness. Maar je kunt er ook voor kiezen samen met anderen te werken aan jouw eigen programma. Laco heeft een ruim aanbod aan groepsactiviteiten. Ook als je van de huisarts, specialist of therapeut het advies krijgt meer te gaan bewegen, kun je bij Laco terecht voor training en therapie.
Alle Laco members maken nu geheel gratis gebruik van BellyAttack.

Sport & Spel

Laco biedt iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Of het nu gaat om scholen, verenigingen of mensen die individueel willen sporten. Welke leeftijd je ook hebt of wie je ook bent. Je kunt altijd bij ons terecht. Laco organiseert daarnaast verschillende cursussen en clinics om de juiste technieken te leren. Bij ons vind je de ideale mix van inspanning en ontspanning.

 

Health & Beauty

Na al dat sporten bij Laco kun je even tijd voor jezelf nemen om heerlijk te ontspannen in de sauna, whirlpool of zonnebank. Even aandacht voor je lichaam en gezondheid. Hierna kun je in veel accommodaties nog lekker genieten van een heerlijk drankje in de bar.

 

Party & Events

Laco is dé locatie voor feesten en evenementen. Zoals kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, familiedagen, recepties, koffietafels, vergaderingen en bruiloften. Inspanning en ontspanning kun je perfect afwisselen bij de verschillende Laco accommodaties. De combinatie van sporten en feesten maakt jouw feest echt bijzonder. Laco heeft tal van mogelijkheden. Ook de catering, van buffet tot barbecue, kunnen wij volledig verzorgen.

 

Kijk op de afzonderlijk pagina’s van elke vestiging op de Utrechtse Heuvelrug voor een uitgebreidere informatie.
Laco zwembad Bunnik

Rumpsterweg 15 

3981 AK  Bunnik

Tel: (030)-656 28 60

bunnik@laco.eu
www.laco.eu/bunnik.html

Laco sportcentrum Utrechtse Heuvelrug

Schellingerlaan 20
3971 BX  Driebergen-Rijsenburg
Tel: (0343)-516722
utrechtseheuvelrug@laco.eu
www.laco.eu/driebergen.html

Laco zwembad Doorn

Mariniersweg 3a
3941 XK  Doorn
Tel: (0343)-41 43 50
doorn@laco.eu
www.laco.eu/doorn.html