IL SOGNO

The Italian Conceptstore is een allround Italië ervaring.
Kom van al het moois genieten dat Italië te bieden heeft.

KUNST
Il Sogno organiseert wisselende exposities van Italiaanse kunstenaars en kunstenaars die zich door Italië laten inspireren. Bekijk hier het expositie- programma en het overzicht van kunstwerken die Il Sogno op dit moment beschikbaar heeft.
MODEACCESSOIRES
Italië is ook het land van de mode. Il Sogno beschikt dan ook over een bijzonder assortiment modeaccessoires. Een aantal merken/artikelen hebben we vast in het assortiment, o.a. de tassen en portemonnees van GABS en Mywalit en de sjaals en stola’s van Trevisi Creazioni. Neem alvast een kijkje in de webshop.
Regelmatig nodigt Il Sogno bovendien bijzondere bedrijven uit om hun producten bij Il Sogno (tijdelijk) aan te bieden, we houden u hiervan graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en/of Facebook en Twitter.
WIJNEN, DELICATESSEN EN OLIJFOLIE
Ook een assortiment wijnen, delicatessen en olijfolie kan natuurlijk niet ontbreken. Hierbij een greep uit het assortiment van Il Sogno – Amerongen; Italiaanse wijnen van eigen import en volgens velen ’s wereld beste chocolade: Amedei.
Maak kennis met onze producten tijdens een proeverij, we houden u hiervan graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en/of Facebook en Twitter.

Il Sogno – Amerongen
Overstraat 22
3958 BT Amerongen
Tel: 0343-454700

Open: di t/m zo
Zomer (april t/m sept)*
11- 20 uur
Winter (okt t/m maart)
11-17 uur
* zondag tot 18 uur