Hotel Café Restaurant Buitenlust

Het Terras

Het is genieten op ons terras op een zwoele zomeravond of op een zonnige winterdag bij de terrasverwarming. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u hier de wereld aan u voorbij zien gaan. Ons terras is gelegen op het zuiden en biedt plaats aan ruim 100 personen.
Het zijterras is desgewenst te reserveren voor een gezelschap bestaande uit ongeveer 40 personen.
N.b. Rond Buitenlust is voldoende mogelijkheid voor (gratis) parkeren.

 

Café Buitenlust

In ons gemoedelijke café is het goed toeven, met name na een fijne wandeling of fietstocht. Diverse tijdschriften en bladen liggen voor u klaar. U kunt genieten van een drankje en een hapje. Buiten de menukaart om serveren wij wisselende dagschotels. Ook ons huisgemaakt appelgebak kunnen wij u zeker aanbevelen. Velen gingen u voor!
De Herenkamer heeft een maximum capaciteit van 30 personen in geval van dineren en van 50 personen in geval van een borrel of feestavond.
N.b. Rond Buitenlust is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

 

De Deel

Heerlijk ontbijten, lunchen of dineren in ons trendy restaurant. Onze menu’s wisselen regelmatig en u kunt genieten van onze heerlijke seizoensgerechten.
Buitenlust heeft bovendien een uitstekende wijnkaart. Onze rode en witte wijnen worden in een speciale temperatuurkast voor u op de juiste temperatuur gehouden.
De ruimte van de Deel is tevens uitstekend geschikt voor vergaderingen, feesten en partijen. De Deel heeft een maximum capaciteit van 70 dinergasten of 120 gasten voor uw borrel of feestavond.

 

De Rode Kamer

Deze ruimte biedt plaats aan ongeveer 20 personen en is ideaal voor een diner in besloten kring, een vergadering of bedrijfslunch.

 

Feesten en partijen

Ook voor uw feesten en partijen bent u van harte welkom. De verschillende ruimtes zijn apart te gebruiken.
Het eetcafé heeft een maximum capaciteit van 30 personen diner of 50 personen borrel/feestavond. De Rode Kamer heeft een maximum capaciteit van 20 personen diner of 30 personen borrel/feestavond. Het restaurant heeft een maximum capaciteit van 70 personen diner of 120 personen borrel/feestavond.
U kunt via de contact pagina contact met ons opnemen om een ander te bespreken. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook.
Rond Buitenlust is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.
Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze catering als u een feest op een andere locatie houdt.

 

Druk, druk, druk?!

Bestel hier onder uw lunch, wij zorgen ervoor dat het binnen 15 minuten op tafel staat als u aankomt. Zo niet, dan krijgt u het gratis.
U kunt tot 11.00 uur uw lunch voor vandaag doorgeven, daarna alleen via telefoon 0343-451692.
Voor andere data kunt u ook na 11.00 uur uw lunch doorgeven.

 

Hotel Café Restaurant Buitenlust
Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
3958 CA Amerongen
info@buitenlust-amerongen.nl
Tel: +31 343-451692
www.buitenlust-amerongen.nl