Het Wapen van Rijsenburg

 

In het oude Rijsenburg van Driebergen, gelegen aan het pittoreske kerkplein staat Het Wapen van Rijsenburg. Onze chefkok ‘verwent’ hier met behulp van de keukenbrigade de gasten van “ons wapen”. In het modern ingerichte restaurant is het goed vertoeven. De sfeervol gedekte tafels en comfortabele stoelen zorgen voor een prettige ambiance. En als het weer het toelaat, dan is ons advies om het (verwarmde) terras op te zoeken. Tijdens uw lunch of diner heeft u een prachtig uitzicht op het kerkplein en de voorbij komende wandelaars.

 

De 95 zitplaatsen tussen de authentieke muren en gothische ramen geven een mooi uitzicht op het pittoreske kerkje. Naast de tafels in het restaurant is het ook mogelijk om aan te schuiven in het “café” gedeelte dat tevens toegang bied aan gezelschappen voor een borrel of, indien wenselijk een klein hapje aan de bar.

Naast alle restaurant activiteiten kunt u bij het Wapen tevens terecht voor recepties of partijen tot circa 250 personen. Met uw keuze voor Het Wapen van Rijsenburg vindt u de perfecte partner en locatie om uw feest te organiseren! Jubileum, (familie)reünie of personeelsfeest; voor elk type gelegenheid bieden wij u een unieke locatie.

Kortom, voldoende redenen om het Wapen van Rijsenburg eens te bezoeken. Met veel enthousiasme ontvangen wij u eerdaags is het meest historische restaurant van de Utrechtse Heuvelrug.

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 24.00 uur.
Graag tot ziens!

 

Het Wapen van Rijsenburg

Hoofdstraat 83
3971 KE Driebergen-Rijsenburg
tel. 0343 513 581
www.wapenvanrijsenburg.nl