Het Hofje van Lies

 

Het maakt onderdeel uit van de oude (eind 1600) familieboerderij “Het Oude Hof” en is een sfeervol ingericht 2-persoons vakantie appartement annex bed and breakfast met veel comfort, en is uitermate geschikt om een weekend of weekje helemaal tot rust te komen.

 

Het beschikt over een woonkeuken, zitkamer en slaapkamer en heeft een ruime eigen badkamer.
Voorts beschikt het over een eigen opgang, schuurtje, terras en tuin. In deze tuin kunt u heerlijk genieten van de rust en een prachtig uitzicht op de landelijke omgeving. De totale oppervlakte van het appartement met tuin beslaat een kleine 200 m2.

De boerderij Het Oude Hof ligt in de buurtschap Darthuizen, nabij het dorpje Leersum en maakt onderdeel uit van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Dit prachtige natuurgebied vormt het overgangsgebied van de ruisende uiterwaarden van de Rijn naar de lommerrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Er is een overvloed aan natuurschoon die uitnodigt tot fietsen en wandelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tocht langs diverse kastelen in Langbroek en Overlangbroek. Ook is het de moeite waard om met fiets of auto een bezoek te brengen aan gezellige dorpen zoals Wijk bij Duurstede en Amerongen met gezellige winkels en terrasjes.

In de directe nabijheid van de boerderij ligt het kasteel Broekhuizen met een prachtig bos en vijver.
Indien u besluit om een tochtje te maken naar het dorp Leersum, dan is het beslist geen straf om onderweg even een halt in te lassen bij kasteel Broekhuizen en te genieten van serene rust die u daar zult aantreffen.

 

Het Hofje van Lies

Liesbeth van Os & Fred den Heijer

Traaiweg 12
3956 NP  Leersum
Tel: 0343- 452915
Mob: 06-55576253
E-mail: info@hethofjevanlies.nl
www.hethofjevanlies.nl