Figi – Hotel-Restaurant-Theatercafé

 

Hotel Theater Figi in Zeist Utrecht is een luxueus 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers variërend van singles tot luxe suites met een breed aanbod aan leuke hotel arrangementen.

 

Hotel

Het hotel beschikt over comfortabele kamers met een eigen badkamer met toilet en bad/douche. Alle hotelkamers bieden een tv, telefoon, werkruimte, safe, haardroger, broekpers, gratis WIFI en vast internet, parkeren en toegang tot de fitness. In de ochtend kunt u uw favoriete producten van het ontbijtbuffet kiezen.

Restaurant – Theatercafé – Terras en Expresso Bar

Voor een diner à la carte of een lunchafspraak bezoekt u ons Restaurant. De Espressobar én het terras bieden u de gehele dag de gelegenheid om te genieten van een heerlijke kop Max Havelaar koffie met de alom gevierde Figi patisserie. In het Theatercafé kunt u vòòr de voorstelling ontspannen genieten van onze bistro-gerechten of bijvoorbeeld een drankje na.

Theaterspecials en arrangementen

Een avondje uit. Theater in combinatie met heerlijk eten, het theatercafé of overnachten. Aantrekkelijk theater in combinatie met andere verleidingen: een hapje eten en aansluitend een filmbezoek of combineer uw werk met een ontspannend avondje uit: een teamvergadering in een van onze zalen en daarna met z’n allen naar de voorstelling! Verrassend veelzijdig.

Congrescentrum Figi
Dicht bij Utrecht

De ideale locatie voor vergaderingen, conferenties bedrijfsuitjes en events door een keuzeaanbod van maar liefst 19 vergaderzalen. Van 20 m2 tot ruim 700 m2. Elk in hun eigen stijl en goed met elkaar te combineren en allemaal voorzien van de nodige technische faciliteiten. De diversiteit aan zalen is ongekend met decoratie in Figi’s onmiskenbare stijl.

Hotel Theater Figi

Het Rond 2
3701 HS  Zeist
(Postbus 5, 3700 AA  Zeist)

Telefoon: +31 (0)30 692 74 00
Fax: +31 (0)30 692 74 68

info@figi.nl
sales@figi.nl