Eetcafé de Remise

 

Wat is er lekkerder dan na een actieve dag neer te strijken in een gezellig eetcafe en daar heerlijk bediend te worden.
De bossen liggen bij de Remise voor de deur, de mountainbikes staan al klaar en als u niets met mountainbikes heeft hebben we vele andere actieve mogelijkheden. Maar niet alleen op actief gebied zijn er volop mogelijkheden, ook op culinair gebied heeft u bij eetcafe de Remise alle keus doordat u zelf uw 3 gangendiner kunt samenstellen.

 

Mountainbike arrangement:
Vanaf eetcafe de Remise pakken we onze mountainbike en trekken we de bossen in. De Utrechtse Heuvelrug in vooral voor groepen een bijzonder aantrekkelijk gebied. De routes zijn niet heel technisch of zwaar, waardoor iedereen deze route kan fietsen. Er zal een instucteur meegaan met de groep om de route te begeleiden en tips te geven. En na afloop kunt u genieten van een heerlijke 3 gangendiner bij eetcafe de Remise.

 

 

Worksjop boog-en blaaspijp schieten:
Vlakbij eetcafe de Remise staat de boog- en blaaspijpbaan voor u klaar. Ooorspronkelijk werd het handboogschieten gebruikt om te jagen. In de middeleeuwen werden er toernooien gehouden en tegenwoordig is het zelfs een Olympische sport. Wellicht is handboogschieten ook voor u een schot in de roos? En na afloop kunt u genieten van een heerlijk 3 gangen maandmenu of een van de andere zelf samengestelde 3 gangenmenu’s.

Workshop Bushcraft:
Deze workshop is spannend, avontuurlijk en ontzettend leerzaam. Het heeft alles te maken met het leven in, van en met de natuur en het respact hiervoor in alle opzichten. Onder begeleiding van een ervaren bushcraft insturcteur zult u van alles leren op het gebied van van bushcraft. Maak tijdens deze wokshop bijvoorbeeld uw eigen vuur zonder lucifers of aanstekers, maak een houten lepel of bak een bijzondere appeltaart. En na afloop kunt u genieten van een heerlijk 3 gangen maandmenu of een van de andere zelf samengestelde 3 gangen menu.

GPS-Tocht CSI:
Een zeer spannende tocht waar teamwork, oog voor detail en doeltreffend werken centraal zullen staan! Een mysterie wat opgelost moet worden! Durft u het avontuur aan? En na afloop kunt u genieten van een heerlijk 3 gangen maandmenu of een van de andere zelf samengestelde 3 gangen menu’s.

 

Eetcafé de Remise   eetcafe de remise Logo
Hoflaan 2
3956 EE  Leersum
Tel.: 0343-457575

www.eetcafe-deremise.nl