Eastern Plaza Wokrestaurant

In ons wokrestaurant krijgt u een complete kijk in de keuken. De inrichting met houten vloeren en stijlvolle tafels geven een warme sfeer. Grote donkerhouten buffets bieden keuze uit verschillende soorten vis en vlees voor de wok.
Door de verschillende ruimtes blijft de intieme sfeer behouden en ligt het accent duidelijk op de geuren en het prachtig gepresenteerde eten. Het restaurant is niet alleen geschikt voor familiefeesten of bedrijfsuitjes, maar er kan ook in kleine gezelschappen intiem worden genoten van het allerbeste op het gebied van Wokken, Teppan Yaki, Sushi en Desserts.
Met deze ambiance en de excellente keuken zijn wij er van overtuigd dat wij u het allerbeste kunnen bieden van Rhenen, Veenendaal, Ede en omstreken. Ruim terras en gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Kinderspeelhoek, kinderbioscoop & kinderbuffet
Kids plaza en Kids movie
Kinderen hoeven zich bij Eastern Plaza zeker niet te vervelen. In onze Kidsplaza kunnen zij zich vermaken met diverse spelletjes, tafelvoetbal, Playstation en van vrijdag t/m zondag hebben wij een kosteloze oppasservice die uw kinderen vermaakt en schminkt. Uiteraard houden zij ook toezicht.
Maar dit is nog niet alles, in Movieplaza kunnen de kinderen de laatste films kijken en met mooi weer kunnen zij buitenspelen in onze nieuwe, omheinde speeltuin.
Nieuw: Nu ook bij mooi weer een mega springkussen!!

 

Eastern Plaza

Veenendaalsestraatweg 6
3921
EC Elst
Tel: 0318 – 47 12 16
www.easternplaza.nl