Camping de Prinsenhof

 

Kamperen bij de Utrechtse Heuvelrug? Of “het buiten van Utrecht” zoals het zeer mooie “Kromme Rijngebied” ook wel wordt genoemd, dan zit u bij Camping prinsenhof precies goed. De Kromme Rijnstreek heeft veel te bieden. Ontdek deze prachtige streek, al fietsend, wandelend of met de auto. Het is hier rijk aan cultuurhistorie. Het oude historische stadje Wijk bij Duurstede is zeer de moeite waard met de prachtige vergezichten over de lek. De nieuwe Hollandse waterlinie en de limes (oude grens van het romeinse rijk) doorkruisen het Kromme Rijngebied. Ook de landhuizen, buitenhuizen en kastelen zijn gezichtsbepalend voor de natuurgebieden in de Kromme Rijnstreek.

 

Bent u zo’n liefhebber van rust, ruimte, natuur en cultuur ? Laat u verrassen op camping Prinsenhof waar Anja en Piet u van harte welkom heten.

 

Op ons mooie kampeerveld met wifi heeft u een mooi uitzicht op de grazende koeien in de wei. Loop u een rondje op de boerderij dan vind u de schapen met de pasgeboren lammetjes, konijnen,cavia’s  en onze kippen die iedere dag voor overheerlijke verse scharreleitjes zorgen.
Voor de kleine kinderen zijn er voldoende speelmogelijkheden, een speelhuisje om in te spelen, een glijbaan, tractor en een driewieler. Prinsenhof is een ideale camping waar u heerlijk tot rust kunt komen!

 

Camping Prinsenhof   unknown

Werkhovenseweg 12a

3984 LG Odijk
Anja en Piet Voskuilen

Tel: 0343 – 55 14 57

Mob: 06 – 18 89 21 61