Café – Restaurant Torbijn

 

In ons gezellige restaurant is het goed vertoeven. Hier geniet u van overheerlijke gerechten die de koks van Restaurant Torbijn voor u op tafel toveren. De vriendelijke gastvrouwen en heren zorgen er voor dat u niets te kort komt.

 

Partijen
Ook voor partijtjes en partijen heeft Restaurant Torbijn de juiste ambiance. Er worden lunches en diners verzorgd voor gezelschappen tot 200 personen. De bistro kan desgewenst worden ingericht als ‘chambre séparée’ met aparte bediening. In overleg wordt een menu samengesteld en een budget afgesproken. Uiteraard is ook hier de prijs-/kwaliteitsverhouding dik in orde.

 

Live-muziek

In ons restaurant kunt u tijdens uw verrukkelijke maaltijd altijd genieten van onze live-pianist.

Ontmoetingspunt

Het ontmoetingspunt van de Langbroekse bevolking is toch wel Café Torbijn. Hier wordt onder het genot van een drankje de muziek gespeeld zoals u dat in een café gewend mag zijn. In het café kunt van de lunchkaart bestellen, maar het ook mogelijk om hier à la carte te eten.

Wijnkaart

Restaurant Torbijn is aangesloten bij wijnvereniging Wijn aan Tafel. De inkopers van deze vereniging selecteren speciale wijnen die aansluiten bij de gerechten in het restaurant. Van deze unieke samenwerking profiteert u als gast het meest. De wijnkaart wisselt 4 maal per jaar en is dus up to date.

Bijzondere avonden voor groepen en partijen

Ook met groepen kunt u bij ons een bijzondere avond beleven! Bijgaand een overzicht van de mogelijkheden en een uitleg over de door ons speciaal voor grotere groepen ontwikkelde ‘staande start’, waarmee het aperitief als het ware ongemerkt overgaat in het diner, een benadering die veel meerwaarde toevoegt aan het sociale aspect van uw avondje uit.

Reserveren Restaurant Torbijn

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn stellen wij het op prijs wanneer u ons tijdig informeert.

U kunt ons telefonisch bereiken op nummer: 0343-561283

De keuken is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Reserveren is gewenst. U kunt bij ons alleen telefonisch reserveren.

Groepsarrangementen in vele vormen

• Vergaderingen

• Recepties

• Themafeesten

• Bruiloftfeesten

• Condeleance bijeenkomsten

• Catering op lokatie

Locatie Restaurant Torbijn

Restaurant Torbijn is gelegen aan de doorgaande weg tussen Doorn en Wijk Bij Duurstede.

Onze adresgegevens vindt u hier.

De keuken is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Reserveren is gewenst. U kunt bij ons alleen telefonisch reserveren.

Ook voor verzorging van de inwendige mens bent u bij restaurant Torbijn in vakkundige handen. Dagelijks serveren wij een driegangen surprisemenu om u culinair te verrassen.

Openingstijden

De keuken is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Reserveren is gewenst. U kunt bij ons alleen telefonisch reserveren.

 

Café – Restaurant ‘Torbijn’

Langbroekerdijk A 69
3947 BD Langbroek
T: +31[0]343-561283
F: +31[0]343-563001
www.restauranttorbijn.nl