Brasserie Rodestein

Sinds jaar en dag is Rodestein een begrip in Doorn. De oude villa stamt uit 1898 en is van oudsher een internaat voor rijke jonge dames, deze functie heeft de villa al jaren niet meer. De villa heeft in de loop der tijd vele veranderingen ondergaan. De authentieke en gezellige sfeer is hierdoor gelukkig niet verloren gegaan. Zo knappert “s winters het haardvuur en kunt u bij kaarslicht dineren en “s zomers heerlijk vertoeven op het tuinterras onder de grote groene parasols.

Voor lunch, diner of een lekker kopje koffie bent u altijd welkom. Het restaurant en de keuken zijn dagelijks vanaf 12.00 geopend, behalve op Maandag, wanneer we gesloten zijn.

Brasserie Rodestein is ook de locatie voor groepen en partijen. Wij hebben geen vaststaande arrangementen, maar elk wordt door de chef-kok met uw persoonlijke wensen opgesteld. Onze serre leent zich bij uitstek voor groepsdiners.
Verse seizoensprodukten

Wij werken met verse en seizoensgebonden producten en streven ernaar alles zelf te maken. De liefde voor het eten proeft u duidelijk terug. Naast onze uitgebreide lunch- en dinerkaart hebben wij een 3-gangen keuzemenu.

Locatie

Brasserie Rodestein is fraai gelegen in het prachtige dorp Doorn op de Utrechtse heuvelrug en recht tegenover de ingang van Huis Doorn, aan de Langbroekerweg, waar de laatste Duitse Keizer tijdens zijn verbanning uit Duitsland heeft gewoond.

Tot Ziens

 

Brasserie Rodestein

Sitiopark 10
3941 PP Doorn
(ingang t.o. Huis Doorn aan de Langbroekerweg)
Tel. 0343-412409
Fax: 0343-476530
www.rodestein.nl