Brasserie De Holle Boom.

Onze brasserie biedt veel mogelijkheden. Een intiem a la carte diner, heerlijke buffetten, barbecue, familiereunie, huwelijksceremonie (wij zijn trouwlocatie), bruiloft, zakelijke bijeenkomsten of gewoon een kopje koffie.

 

Door de indeling van ons bedrijf en de verschillende ruimtes van het pand is er van alles mogelijk. Een private diner voor 20 personen in “t Voorhuis, een familiediner voor 40 personen in de Deel, een vergadering op de Hooizolder of een barbecue met open haard en terras in de Serre….u zegt het maar!  In de omgeving is het heerlijk om een fietstocht of een wandeling te maken door de prachtige bossen. Sinds juni 2011

Onze brasserie biedt veel mogelijkheden. 
Een intiem a la carte diner, heerlijke buffetten, barbecue, familiereunie, huwelijksceremonie (wij zijn trouwlocatie), bruiloft, zakelijke bijeenkomsten of gewoon een kopje koffie. Door de indeling van ons bedrijf en de verschillende ruimtes van het pand is er van alles mogelijk. Een private diner voor 20 personen in “t Voorhuis, een familiediner voor 40 personen in de Deel, een vergadering op de Hooizolder of een barbecue met open haard en terras in de Serre….u zegt het maar!  In de omgeving is het heerlijk om een fietstocht of een wandeling te maken door de prachtige bossen. Sinds juni 2011 serveren wij op de kaart 100% biologisch vlees en vleeswaren.

Culinaire kalender
Ieder seizoen heeft zijn specialiteiten en gerechten.  Rekening houdend met verse seizoensproducten of bepaalde specialiteiten organiseren wij het gehele jaar thema avonden en dagen.

 

Brasserie De Holle Boom

Dwarsweg 63 a
3959 AE  Overberg
Tel: +31 (0)343 48 14 24
Fax: +31 (0)343 48 21 34
www.holleboom.nl