Bed & Breakfast De Darthuizer Molen

 

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, tussen Doorn en Leersum ligt Darthuizen. Een rustig gelegen buurtschap middenin een prachtig kleinschalig landschap. Op de plek waar vroeger de molen stond is nu een ‘bed and breakfast’. De oude boerenschuur op het erf is omgebouwd tot een comfortabele Bed and Breakfast.
De plek is uniek, het ligt aan een doodlopend zandpad. De kamer kijkt uit over een kleinschalig mozaïeklandschap met weitjes, eikenhakhout en op de achtergrond de majestueuze beukenlaan van landgoed Broekhuizen.
Vanaf deze plek wandel je direct de bossen in richting het Leersumse veld, de Kaapse bossen of landgoed Broekhuizen. Met de fiets kun je een prachtig rondje maken langs de kastelen en landgoederen van de Stichtse lustwarande.

 

De kamers zijn gevestigd in een oude veldschuur. Deze is geheel gerenoveerd maar heeft wel zijn authentieke karakter behouden. Door de oude balken krijgen de kamers de sfeer van vroeger, maar de inrichting is geheel eigentijds. Op de begane grond is er een leefgedeelte met een eettafel en een zithoek met televisie. Hier krijgt u een geheel verzorgd ontbijt, in de zomer kunt u ook buiten ontbijten.

Overdag kunt u zelf een kop koffie of thee zetten, op afspraak verzorgen wij voor u een lunch of een lunchpakket voor onderweg. Voor het diner moet u in de omgeving één van de vele leuke en goede restaurants opzoeken.

U slaapt op de vide. Hier staat een goed boxspring-bed en er is een luxe douche, een wastafel en een toilet.

Er zijn twee kamers: kamer Tuinzicht en kamer Veldzicht (Klik op de namen voor foto’s van de kamers).

 

 

Bed & Breakfast De Darthuizer Molen

Molenweg 1
3956 NR Leersum
Tel: (0343) 45 48 24
Fax: (0343) 45 48 52
Mobiel: 06 24176637
Email: info@darthuizermolen.nl