Gravenbol – Dagrecreatiegebied

is ingericht voor oever- en waterrecreatie zoals surfen, picknicken, vissen, zwemmen, wandelen en natuurbeleving. Barbecueën is alleen op gas toegestaan! Er zijn aanlegsteigers voor plezierjachten, een surfstrand en parkeerplaatsen op het terrein aanwezig.

Bosbad Leersum

Het Bosbad Leersum is zonder twijfel het mooiste openluchtzwembad in de provincie Utrecht en trekt door haar unieke uitstraling bezoekers uit de wijde regio. Het bad is schitterend aangelegd in een oorspronkelijke zandafgraving.

Laco Sportcentrum – Zwembad

Of je nu gaat zwemmen om in conditie te blijven, om af te vallen, voor je gezondheid, of gewoon voor de gezelligheid. Er is bij Laco altijd wel een programma dat is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Na al dat sporten kun je bij Laco even tijd voor jezelf nemen om heerlijk te ontspannen.

’t Gastland sport- en recreatiecentrum

Het hele jaar door genieten jong en oud van de gastvrijheid van sport- en recreatiecentrum ’t Gastland. Naast het zwembad is er ook een professioneel fitnesscentrum, sauna, sporthal, wedstrijd bowlingbanen, Hollandse kegelbanen, fysiotherapiepraktijk en sportcafé.