Bistro-Restaurant de Vagebond

Wij verwelkomen u hartelijk in onze mooie knusse Bistro De Vagebond te Driebergen. Al ruim 22 jaar serveren wij klassiekers als de ouderwetse onovertroffen carpaccio, de geroemde spare ribs en overheerlijke saté.

Figi, Hotel-Restaurant-Theater

Figi biedt een breed scala aan culturele, culinaire, congres- en overnachtingfaciliteiten. Onder één dak treft u een theater en bioscoop, hotel, restaurants en talrijke vergader- en congreszalen, kort samengevat ‘Verrassend Veelzijdig’.

Ristorante Pizzeria Don Nino

Don Nino is een sfeer restaurant, ongedwongen en gezellig. Wij verwennen u met lekkere en eerlijke Italiaanse gerechten. Hierbij maken wij alleen gebruik van verse ingrediënten. Naast onze heerlijke pasta gerechten en pizza’s bevelen wij u ook onze vis- en vleesgerechten aan.

Hotel-Restaurant De Gouden Leeuw

Dit gezellige familie restaurant is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner. U kunt hier genieten van een snelle lunch of een uitgebreid diner, ook is het de ideale plek om onder het genot van een hapje en een drankje bij de openhaard te genieten of tijdens de zomermaanden op onze terras.

Residence Rhenen

Verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle faciliteiten in huis om uw bijeenkomst tot iets bijzonders uit te laten groeien.

Hotel Bergse Bossen

Gelegen in het groen aan de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, is met 12 vergaderzalen en een vergaderchalet een comfortabele, informele accommodatie voor al uw trainingen, cursussen en vergaderingen.

Restaurant Groenland

staat voor bedrijfsvoering die duurzaamheid, milieubewustzijn, educatie, modern, natuurlijk lekker en commercieel ondernemerschap combineert.

Brand en van Santen

Een sfeervolle Grand-Café, middenin het mooie Driebergen-Rijsenburg.
Alle dagen per week: gastvrijheid én gezelligheid voor koffie, lunch, borrel of een heerlijk diner.

Herberg Den Rooden Leeuw

is gevestigd in een karakteristiek rijksmonument in Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug. Het heeft een schitterend uitzicht over het weidse rivierenlandschap van de Rijn, en ligt op een steenworp afstand van Kasteel Amerongen.

Boshotel Overberg

is het duurzaamste 4-sterren hotel van Nederland gelegen aan de rand van de prachtige bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ook voor uw zakelijke bijeenkomst, weekendje weg in de natuur, romantische bruiloft of sfeervol diner.

Brasserie De Holle Boom

Welkom bij Brasserie De Holle Boom. Sinds 1980 is ons restaurant gevestigd in deze oude boerderij uit 1886. Gelegen in Overberg (3 km van Veenendaal) in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.