il_Sogno pandOntspanning

Plaatsen bezoeken

Natuur in

Erop uit

Buitengoed de Boomgaard

Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht. Op Buitengoed de Boomgaard beleef je het ultieme buitengevoel: vrijheid, ruimte en eindeloos veel mogelijkheden voor een actieve buitendag.

Camping de Prinsenhof

“Het buiten van Utrecht” zoals het zeer mooie “Kromme Rijngebied” ook wel wordt genoemd, dan zit u bij Camping prinsenhof precies goed. De Kromme Rijnstreek heeft veel te bieden. Ontdek deze prachtige streek, het is hier rijk aan cultuurhistorie.

Camping ’t Eind

Pal naast Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug, midden in een glooiend landschap en omringt door knusse plattelandsdorpjes is dit de ideale uitvalsbasis voor lange fiets- en wandeltochten. De omgeving lijkt zo uit een prentenboek te komen.

Camping Bergbad

De camping aan de rand van het Nationale Park “De Utrechtse Heuvelrug” is ideaal voor gezinnen met kinderen, rustzoekers en natuurliefhebbers. Wandelaars en fietsers zijn ook op de juiste plek. Tegenover de ingang van de camping, ligt de toegang van het bos.

Boerderij de Boterbloem

Genieten van een prachtige omgeving.
 Ontdek de toeristische trekpleisters van de Utrechtse Heuvelrug, het Kromme Rijn gebied en de Langbroeker Wetering. 
Dat alles kan op camping ‘de Boterbloem’.

Recreatiedorp De Ossenberg

Nabij Rhenen, Veenendaal en het gezellige dorpje Amerongen, aan de voet van de Amerongse berg, ligt het veelzijdige Recreatiedorp De Ossenberg. De benaming Recreatie”dorp” doelt op de uitgestrekte oppervlakte van het park waar u alle ruimte vindt voor het creëren van een eigen plekje.

De Tabaksschuur

Caravanpark De Tabaksschuur, net even anders! Het park is centraal gelegen in nationaalpark Utrechtse Heuvelrug, aan de voet van het natuurgebied de Amerongse Berg en het dorpje Elst.
 Dit park is bijzonder fraai aangelegd en prachtig beplant.