Hotels op de Utrechtse Heuvelrug zitten altijd wel op de schitterendste locaties. Bijbehorende restaurants zullen u verwennen met de lekkerste gerechten. Zeer aan te bevelen zijn de verwen arrangementen op culinair of wellness gebied om je helemaal in de watten te laten leggen. Waar wacht je op, de Utrechtse Heuvelrug staat het hele jaar voor je klaar! 

Figi, Hotel-Restaurant-Theater

Figi biedt een breed scala aan culturele, culinaire, congres- en overnachtingfaciliteiten. Onder één dak treft u een theater en bioscoop, hotel, restaurants en talrijke vergader- en congreszalen, kort samengevat ‘Verrassend Veelzijdig’.

Hotel-Restaurant De Gouden Leeuw

Dit gezellige familie restaurant is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner. U kunt hier genieten van een snelle lunch of een uitgebreid diner, ook is het de ideale plek om onder het genot van een hapje en een drankje bij de openhaard te genieten of tijdens de zomermaanden op onze terras.

Residence Rhenen

Verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle faciliteiten in huis om uw bijeenkomst tot iets bijzonders uit te laten groeien.

Kaap Doorn Conferentiecentrum

Midden in de Provincie Utrecht, in de bossen van Doorn, vindt u de prachtige vergaderlocatie Kaap Doorn. Bij ons vergadert u volledig ontzorgd. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de inhoud van uw vergadering, terwijl alle andere zorgen u moeiteloos worden ontnomen.

Hotel Bergse Bossen

Gelegen in het groen aan de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, is met 12 vergaderzalen en een vergaderchalet een comfortabele, informele accommodatie voor al uw trainingen, cursussen en vergaderingen.

Hotel Bijpost

Een rustig gelegen,vriendelijk familiebedrijf met gezellige, comfortabele kamers. Ruimschoots parkeerruimte. Vijf van de acht kamers met eigen sanitair in separate badkamer waarvan vier met aparte kitchenette. Twee daarvan met eigen ingang begane grond aan de achtertuinzijde.

Amrâth Hotel

Bij dit hotel ervaart u persoonlijke service, een passie voor gastvrijheid en het mooie natuurschoon. Amrâth Hotel Maarsbergen is een van de meest centraal gelegen hotels in Nederland. Dit viersterren hotel ligt vlakbij Utrecht, direct naast de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

Boshotel Overberg

is het duurzaamste 4-sterren hotel van Nederland gelegen aan de rand van de prachtige bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ook voor uw zakelijke bijeenkomst, weekendje weg in de natuur, romantische bruiloft of sfeervol diner.