Brand en van Santen

Een sfeervolle Grand-Café, middenin het mooie Driebergen-Rijsenburg.
Alle dagen per week: gastvrijheid én gezelligheid voor koffie, lunch, borrel of een heerlijk diner.

Een Wereld van Verschil

een eetcafé waar u met buffets van diverse werelddelen kunt kennismaken, vooral tijdens de unieke thema-avonden die regelmatig, met life-music, worden gehouden. Verder ie er een terras, gelegen op het zuiden, waarvan een deel overdekt is.

Herberg Den Rooden Leeuw

is gevestigd in een karakteristiek rijksmonument in Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug. Het heeft een schitterend uitzicht over het weidse rivierenlandschap van de Rijn, en ligt op een steenworp afstand van Kasteel Amerongen.

Brasserie De Holle Boom

Welkom bij Brasserie De Holle Boom. Sinds 1980 is ons restaurant gevestigd in deze oude boerderij uit 1886. Gelegen in Overberg (3 km van Veenendaal) in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Koning van Denemarken

Koning van Denemarken Het restaurant biedt plaats aan ruim 80 gasten. Zij worden ontvangen in een sfeervolle ambiance met een strak eigentijds interieur. Het Restaurant bied de gasten tevens een informele bediening met klassieke gerechten en tafel bereidingen.

De 3 zussen, Restaurant en Loungebar

Iedereen is van harte welkom voor een lekker diner of een gezellige borrel in onze bar, uitermate geschikt als feest locatie zoals verjaardagen, bruiloften, feesten, seminars of vergaderingen, latere sluitingsuren kunnen ook.

Tante Loes

In het Lounge restaurant kunt u zeven dagen per week genieten van heerlijke lunch- en dinergerechten in een informele en gastvrije ambiance.