Gek op verrassingen? Vele arrangementen worden aangeboden door hotels, bed and breakfasts,
als ook lunch- of dinergelegenheden, cafe’s, restaurants en lunchrooms.
Je kunt dan wandelen, fietsen, zwemmen of bijv. mountainbiken en allemaal in dit prachtige

natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug.

 

Verder ook op culinair-, muziek-, theater- als kunstgebied.
Voor privé als zakelijk zijn de accommodaties hier goed op ingesteld.
Gezellig, romantisch met z’n tweeën of als bedrijf voor een geslaagde teambuilding, het aanbod is uitgebreid.

Figi, Hotel-Restaurant-Theater

Figi biedt een breed scala aan culturele, culinaire, congres- en overnachtingfaciliteiten. Onder één dak treft u een theater en bioscoop, hotel, restaurants en talrijke vergader- en congreszalen, kort samengevat ‘Verrassend Veelzijdig’.

Kasteel Sterkenburg

Een bijzondere locatie met hoge cultuurhistorische en ecologische waarden. Geschiedenis, heden en toekomst smelten er samen. Centraal gelegen in de prachtige landelijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, buitenplaats Sterkenburg. Stijlvolle en unieke plaats voor bijzondere gelegenheden.

Amrâth Hotel

Bij dit hotel ervaart u persoonlijke service, een passie voor gastvrijheid en het mooie natuurschoon. Amrâth Hotel Maarsbergen is een van de meest centraal gelegen hotels in Nederland. Dit viersterren hotel ligt vlakbij Utrecht, direct naast de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

De 3 zussen, Restaurant en Loungebar

Iedereen is van harte welkom voor een lekker diner of een gezellige borrel in onze bar, uitermate geschikt als feest locatie zoals verjaardagen, bruiloften, feesten, seminars of vergaderingen, latere sluitingsuren kunnen ook.

Brasserie Rodestein

De oude villa stamt uit 1898 en is van oudsher een internaat voor rijke jonge dames en heeft in de loop der tijd vele veranderingen ondergaan. De authentieke en gezellige sfeer is gelukkig niet verloren gegaan.

Landgoed Kraaybeekerhof

voedsel voor lichaam en geest. Onze academie biedt opleidingen, cursussen en workshops aan waar het gaat om bewustzijn over aarde, voeding en gezondheid.

Landgoed Zonheuvel

De Zonheuvel is een heuvel in de gemeente Utrechtse Heuvelrug in de Nederlandse provincie Utrecht. De heuvel ligt ten noorden van Doorn en ten zuidwesten van Maarn en maakt deel uit van de stuwwal Utrechtse Heuvelrug.